e-learning

Tehnologia e cu tine

Economiseşte timp, resurse şi stres folosind platforma E-Learning pentru instruirea angajaţilor de la Seatbelt. Scapă de agitaţia găsirii unei săli de training, adunarea tuturor colegilor într-un loc şi prezentări tradiţionale cu pixul şi cu foaia în mână. Online este şi va fi mereu mai uşor şi rapid.

Viitorul, din ce în ce mai simplu

Platforma E-Learning te scapă de belele. Fiecare angajat se autentifică uşor în sistem şi ştie mereu unde a ajuns, ce cursuri a parcurs până atunci şi cât la sută mai are. Videoclipurile au şi subtitrare, astfel încât instruirile se pot face şi în linişte, la birou, fără zgomot. Toate evoluţiile sunt incluse ulterior într-un raport pentru specialistul SSM sau HR care monitorizează.

Aşadar, cu ce te ajută platforma E-Learning?

icon1

Mediu prietenos şi
plăcut de învăţare

icon4

Economiseşti timp
şi bani

icon3

Cursuri interactive

icon3

Angajaţi mai bine
informaţi şi instruiţi

e-learning
e-learning

Instruirea şi testarea SSM-SU, mai plăcută ca niciodată

Îţi punem la dispoziţie cea mai plăcută şi interactivă platformă de învăţare online din domeniul SSM-SU din România. Angajaţii tăi se vor bucura de teste personalizate în funcţie de responsabilităţile lor, filme animate (şi nu numai) cu situaţii reale explicate pe înţelesul tuturor. Teoria ca teorie, dar practica e mai distractivă decât a fost până acum!

Instruire la un click distanţă

Hai să povestim! Următoarea oprire: strada Siguranţei, clădirea Prevenţiei, pe dreapta

Cum doreşti să ne întâlnim?

meeting Stabilim împreună o locaţie şi o oră, după care ne întâlnim şi discutăm.
camera Stabilim împreună o oră disponibilă pentru amândoi, după care ne auzim pe go2meeting. îţi voi furniza eu linkul meetingului, tu trebuie doar să ai:
laptop Sau img Cu mic Si camera Opţional

meet meet meet meet meet meet meet meet