Platforma management protectia muncii

Avansează odată cu firma ta

Nevoile firmei tale se schimbă odată cu dezvoltarea ei. Scapă de vechile obiceiuri şi îmbrăţişează tehnologii moderne care fac mai mult de jumătate din treabă. Cu cât creşte mai mult afacerea ta, cu atât se impune implementarea unor soluţii ce nu lasă loc de erori. Ai nevoie de control, iar control total este ceea ce vei primi.

De la firmă locală la o afacere naţională

Fii atent la fiecare detaliu ce compune firma ta. Când ai mai multe puncte de lucru, evidenţa activităţilor zilnice devine problematică. Cine-şi mai aminteşte cu exactitate, la ce oră din zi sau din noapte trebuie schimbat extinctorul de la filiala X? Simplu: prima aplicaţie completă de management din România. Gândită să răspundă nevoilor punctuale ale utilizatorilor, platforma dedicată te scapă de bătăi de cap.

Cu ce te ajută?

platformaicon1

Evidenţă clară a datelor legate de medicina muncii, revizii, carnete angajaţi etc.

platformaicon2

Date referitoare la momentul efectuării controalelor şi instruirilor

platformaicon3

Situaţia la zi a documentaţiei SSM-SU din fiecare filială

platformaicon4

Notificări în timp real cu privire la data de expirare a unui stingător, următoarele revizii, expirare instruiri etc.

Management protectia muncii
Management protectia muncii online

Aşadar ai răspunsuri rapide şi uşoare la tot ceea ce te interesează. Totul într-o singură aplicaţie. Un singur acces îţi asigură calea către succes.

Dă-i cu fază lungă pentru viitor!

Hai să povestim!Următoarea oprire: strada Siguranţei, clădirea Prevenţiei, pe dreapta
Cum doreşti să ne întâlnim?Stabilim împreună o locaţie şi o oră, după care ne întâlnim şi discutăm.Stabilim împreună o oră disponibilă pentru amândoi, după care ne auzim pe go2meeting. îţi voi furniza eu linkul meetingului, tu trebuie doar să ai:

SauCuSiOpţional