Filme de Instruire SSM SU

Motor, lumini… ACŢIUNE!

Prin platforma E-Learning, angajaţii tăi au acces la filme de instruire adaptate nevoilor tale. Găseşti tot ceea ce îţi doreşti. De la videoclipuri create pentru a spori conştientizarea riscurilor la care se supun angajaţii şi până la filme personalizate, create de cei mai buni instructori SSM şi producători video. Cele din urmă se bazează pe materiale video trimise chiar de tine, surprise de camerele de supraveghere, plus cadre filmate de echipa noastră în spaţiul tău de lucru.

Scapă de frici

În aproape 30 de minute afli tot. Obţii rapid un mediu de lucru sigur şi prietenos pentru echipa ta. Te asiguri că oamenii tăi sunt instruiţi corespunzător, ştiu cum trebuie să acţioneze şi să utilizeze instrumentele din dotare. Şi, în tot acest timp, sunt captivaţi, nu plictisiţi, de filmul pe care îl urmăresc, fiind creat special pentru ei, având cadre cu ei sau colegii lor.

De ce să alegi instruirea salariaţilor prin filme personalizate?

filmicon1

primeşti soluţii unice
pentru compania ta

filmicon2

lucrezi cu cei mai buni
producători video

filmicon3

lucrezi cu cei mai
buni instructori SSM-SU

filmicon4

asiguri o instruire şi/sau
conştientizare de impact

filmicon5

previi eventuale neplăceri
la locul de muncă

Filme instruire angajati
Filme de Instruire SSM

Alege filme de instruire sau informare SSM-SU create de instructorii noştri special pentru firma ta. Atenţie, se filmează!

Ai probleme? Acum nu!

Hai să povestim!Următoarea oprire: strada Siguranţei, clădirea Prevenţiei, pe dreapta
Cum doreşti să ne întâlnim?Stabilim împreună o locaţie şi o oră, după care ne întâlnim şi discutăm.Stabilim împreună o oră disponibilă pentru amândoi, după care ne auzim pe go2meeting. îţi voi furniza eu linkul meetingului, tu trebuie doar să ai:

SauCuSiOpţional