Audit SSM-SU si PSI

Responsabilitatea ta, plăcerea noastră

Află cum e mersul cu cerinţele legislaţiei în vigoare, ce mai ai nevoie, ce ai acoperit şi cum poţi merge mai departe în urma unui Audit SSM-SU si PSI complet. Scapă de emoţii când vine vorba de securitatea şi sănătatea în muncă a angajaţilor şi ţine totul sub control. Când ai totul la zi, controalele ITM / ISU vor fi un parfum.

Audit SSM-SU si PSI. Ce trebuie să ştii?

Câteodată e mai uşor, alteori mai greu. Dar când ai de-a face cu chestiuni de detaliu şi de fineţe, provocarea e cu atât mai mare. Solicită un audit SSM-SU si PSI complet şi scapă de griji. Tu ocupă-te de lucrurile care te privesc direct şi lasă migala auditului pe seama experţilor.

Ce garanţii ai?

auditicon1

Audit în 4 paşi: iniţiere,
analiză documente,
analiză situaţie, finalizare

auditicon2

Verificare până în
măduva oaselor

auditicon3

Scapi de emoţii
la controale

auditicon4

Scapi de riscul de
a primi amenzi

auditicon5

Atenţie la detalii, cu
ochi de soacră

Audit SSM-SU
auditimage3

Când vrei să vezi cum stai din punct de vedere al legii, sună un prieten sau o gaşcă de profesionişti. Dacă vrei totuşi să eviţi amenzile, noi îţi recomandăm a doua variantă.

Tu te califici pentru etapa următoare?

Hai să povestim!Următoarea oprire: strada Siguranţei, clădirea Prevenţiei, pe dreapta
Cum doreşti să ne întâlnim?Stabilim împreună o locaţie şi o oră, după care ne întâlnim şi discutăm.Stabilim împreună o oră disponibilă pentru amândoi, după care ne auzim pe go2meeting. îţi voi furniza eu linkul meetingului, tu trebuie doar să ai:

SauCuSiOpţional