Asistenta la controale ITM/asistentaimage3

Asistenţă completă

Scapă de stres şi bucură-te de rezultate. Controalele autorităţilor ITM/ISU nu vor mai fi acum o problemă. Beneficiezi de asistenţă înainte pentru documentaţie şi prevenţie, în timpul controlului, dar şi după pentru punerea în aplicare a măsurilor recomandate.

Arată-le că eşti pregătit

Controalele de la ITM / ISU nu te lasă să dormi? Scapă de emoţii şi fă-ţi lecţiile din timp. Împreună luăm toate măsurile de prevenire a accidentelor la locul de muncă astfel încât totul să fie bine pus la punct. Ne asigurăm că dosarele sunt în regulă. Instruim apoi un om de bază să prezinte dosarele întocmite cu atenţie de echipa noastră. Te susţinem şi în timpul controlului, dar şi după prin implementarea cerinţelor.

Ce primeşti?

asistentaicon1

Asistenţă completă

asistentaicon2

Documentaţie elaborată
de profesionişti

asistentaicon3

Mai puţin stres,
mai puţine emoţii

asistentaicon4

Mai multe ore
de somn noaptea

asistentaicon5

Mai mult timp pentru
afacerea ta

Asistenta la controale ITM
Asistenta la controale ISUasistentaimage3

Eşti pe mâini bune. Chiar dacă se apropie data controlului, respiră uşurat, bea o cafea bună şi bucură-te de experienţă, restul e deja pus la punct.

Tu te simţi pregătit?

Hai să povestim!Următoarea oprire: strada Siguranţei, clădirea Prevenţiei, pe dreapta
Cum doreşti să ne întâlnim?Stabilim împreună o locaţie şi o oră, după care ne întâlnim şi discutăm.Stabilim împreună o oră disponibilă pentru amândoi, după care ne auzim pe go2meeting. îţi voi furniza eu linkul meetingului, tu trebuie doar să ai:

SauCuSiOpţional